Tilbud!

Doc Johnson Crystal Jellies Anal Delight Trainer Kit – Lilla

kr.176.00

& Gratis Levering

Doc Johnson Crystal Jellies Anal Delight Trainer Kit er det perfekte produkt for begyndere, der ønsker at eksperimentere med anal leg. Det lilla sæt består af tre forskellige størrelser, der alle er designet til at give den ultimative nydelse. De blandes med silikonebaseret glidecreme og er smidige og bløde for at give det bedste resultat. Med dette sæt har du alt hvad du behøver for at starte din rejse ind i anal leg.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 6197500194190565 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Doc Johnson Crystal Jellies Anal Delight Trainer Kit – Lilla er det perfekte sæt til begyndere, der ønsker at afprøve anal nydelse. Den lilla kit indeholder tre forskellige anal-legetøj i forskellige størrelser, så du kan starte langsomt og tage det stille og roligt. Alle legetøjene er lavet af et glat og fleksibelt jelly-materiale, som er sikkert og behageligt at bruge. Legetøjene har en skøn tekstur, der giver en sjov og anderledes fornemmelse. Det kommer også med en tube glidecreme, der gør det muligt at skabe et ekstra komfortabelt miljø, når du nyder anal nydelse. Dette kit vil give en ny og anderledes fornemmelse, og det er den perfekte måde at udforske anal nydelse.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Doc Johnson Crystal Jellies Anal Delight Trainer Kit – Lilla”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Doc Johnson Crystal Jellies Anal Delight Trainer Kit - LillaDoc Johnson Crystal Jellies Anal Delight Trainer Kit – Lilla
kr.176.00

Tilføj til kurv