Vac-U-Lock UltraSkyn Realistic Hung XL Strap-on Dildo 32 cm – Nude

kr.699.00

& Gratis Levering

Vac-U-Lock UltraSkyn Realistic Hung XL Strap-on Dildo 32 cm – Nude er en topkvalitets strap-on dildo designet til voksne med krav til kvalitet og realistisk nydelse. Den er lavet af den revolutionerende UltraSkyn-tekstur, som giver en ultrarealistisk følelse af hud på huden, og den store 32 cm lange dildo er perfekt til de mest intense oplevelser. Med Vac-U-Lock-systemet kan du nemt og hurtigt låse dildoen på dit sele for at få den ultimative strap-on-oplevelse.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 6197500195237026 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Denne Vac-U-Lock UltraSkyn Realistic Hung XL Strap-on Dildo 32 cm – Nude er det perfekte valg til voksne, der søger efter en fyldig, realistisk strap-on-oplevelse. Dens imponerende 32 cm længde og 9 cm omkreds gør det til et utroligt fyldigt, blødt og fleksibelt legetøj, der er ideelt til længsel efter intens nydelse. Denne dildo er lavet af UltraSkyn-materiale, der er nøjagtigt som det ægte hud og giver en virkelighedstro, blød fornemmelse, der er behagelig og sikker at bruge. Den er også nem at rense og kan vaskes med varmt vand og sæbe eller en sexlegetøjsrens. Denne dildo har også et Vac-U-Lock-system, der gør det muligt for dig at kombinere det med et kompatibelt sele og andet udstyr, så du kan skabe en personlig og kreativ seksuel oplevelse.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vac-U-Lock UltraSkyn Realistic Hung XL Strap-on Dildo 32 cm – Nude”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Doc Johnson Vac-U-Lock UltraSkyn Realistic Hung XL Strap-on Dildo 32 cm - NudeVac-U-Lock UltraSkyn Realistic Hung XL Strap-on Dildo 32 cm – Nude
kr.699.00

Tilføj til kurv