Vac-U-Lock UltraSkyn Realistic Hung XL Strap-on Mørk Dildo 30 cm – Sort

kr.649.00

& Gratis Levering

Vac-U-Lock UltraSkyn Realistic Hung XL Strap-on Mørk Dildo 30 cm – Sort er en luksuriøs, realistisk dildo designet til voksne, som giver højeste nydelse og opfylder alle dine forventninger. Den er lavet af højkvalitets UltraSkyn-materiale, der giver en glat og realistisk følelse. Den er 30 cm lang og har et bredt, glat omrids, der er perfekt til dyb og intens stimulation. Det er desuden udstyret med et Vac-U-Lock system, så du kan bruge den med din foretrukne strap-on sele.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 6197500195342698 Kategorier: , , , , ,

Beskrivelse

Denne Vac-U-Lock UltraSkyn Realistic Hung XL Strap-on Mørk Dildo 30 cm – Sort er den perfekte tilføjelse til ethvert voksent sex-legetøjskit. Denne dildo har en realistisk look og følelse, der vil give dig en autentisk oplevelse. Den har et Vac-U-Lock-system, der gør det nemt at fastgøre den til et sele-på system, så du kan nyde handsfree fornøjelse. Dildoen har en robust stamme, der giver dig et realistisk fyldigt følelse, når du bruger det. Det har også et kurvet design, der ligner en ægte penis, og det er 30 cm langt, så du kan få den ultimative fornøjelse. Den er fremstillet af UltraSkyn, der føles som et rigtigt hud og er meget blød og glat. Denne dildo er den perfekte tilføjelse til ethvert sele-på system og vil tage dine seksuelle oplevelser til det næste niveau.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vac-U-Lock UltraSkyn Realistic Hung XL Strap-on Mørk Dildo 30 cm – Sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Doc Johnson Vac-U-Lock UltraSkyn Realistic Hung XL Strap-on Mørk Dildo 30 cm - SortVac-U-Lock UltraSkyn Realistic Hung XL Strap-on Mørk Dildo 30 cm – Sort
kr.649.00

Tilføj til kurv