Marc Dorcel Furious Rabbit 2.0 Opladelig Vibrerende Pearl Rabbit Vibrator – Sort

kr.699.00

& Gratis Levering

Marc Dorcel Furious Rabbit 2.0 er en lækker opladelig vibrerende pearl rabbit vibrator i sort. Denne vibrator har en ergonomisk designet håndtag, der gør den nem at holde og bruge. Den har 10 forskellige vibrationer og pulseringer, som kan tilpasses efter præferencer. Den er vandtæt, så du kan nyde et dejligt badekar eller brusebad. Det kommer også med et USB-opladningskabel, så du kan oplade den uden problemer. Dette er den perfekte vibrator til dig, der ønsker at nyde intens stimulation.

Tilføj til kurv

Beskrivelse

Marc Dorcel Furious Rabbit 2.0 Opladelig Vibrerende Pearl Rabbit Vibrator – Sort er den perfekte vibrator til voksne som ønsker at gøre deres sexliv lidt mere spændende. Det er en kraftfuld, opladelig vibrator der har to motorer med 8 forskellige vibrationer og 4 forskellige rytmer. Den er lavet af silikone og har en glat overflade, så den glider let ind og giver en utrolig stimulation. Den har også en kraftig klitorisstimulator med små pærer der sikrer en utrolig stimulation. Den er vandtæt, så den kan bruges under bruseren, og den er let og kompakt, så den er let at opbevare og bære med sig. Marc Dorcel Furious Rabbit 2.0 Opladelig Vibrerende Pearl Rabbit Vibrator – Sort er den perfekte vibrator til at udforske og udfordre dine grænser.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Marc Dorcel Furious Rabbit 2.0 Opladelig Vibrerende Pearl Rabbit Vibrator – Sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Dorcel Marc Furious Rabbit 2.0 Opladelig Vibrerende Pearl Rabbit Vibrator - SortMarc Dorcel Furious Rabbit 2.0 Opladelig Vibrerende Pearl Rabbit Vibrator – Sort
kr.699.00

Tilføj til kurv