Marc Dorcel Power Clit Selvlysende Vibrerende Penisring – Hvid

kr.109.00

& Gratis Levering

Marc Dorcel Power Clit Selvlysende Vibrerende Penisring er en unik og veludviklet produkt, der er designet specielt til voksne. Denne penisring har en selvlysende teknologi og en stærk vibrerende motor, der kan skabe uendelig glæde og tilfredshed. Den er let at sætte på penis og har et behageligt materiale for en behagelig oplevelse. Power Clit Selvlysende Vibrerende Penisring vil bringe nye højder af nydelse og glæde til ethvert par.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 6197500195228548 Kategorier: ,

Beskrivelse

Marc Dorcel Power Clit Selvlysende Vibrerende Penisring er den perfekte løsning til par, der ønsker at øge deres seksualitet. Denne penisring har en vibrerende motor og et selvlysende design, der gør det nemt at se og nyde det udseende. Den har et fleksibelt silikonemateriale, som gør det nemt og behageligt at bære. Det er også vandtæt, så du kan bruge den i badet. Det har seks forskellige hastigheder og vibrationer for at imødekomme alle dine behov. Denne penisring er også kompatibel med alle typer af glidecreme for at øge oplevelsen. Dette produkt er perfekt til øget nydelse og glæde, både under forspil og samleje. Det hjælper med at øge blodgennemstrømningen og forbedre erektionen, så du kan få den bedste oplevelse.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Marc Dorcel Power Clit Selvlysende Vibrerende Penisring – Hvid”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Dorcel Marc Power Clit Selvlysende Vibrerende Penisring - HvidMarc Dorcel Power Clit Selvlysende Vibrerende Penisring – Hvid
kr.109.00

Tilføj til kurv