Dream Toys Glamour Glass Vibe Tapered Fjernbetjent Butt Plug – Flere farver

kr.499.00

& Gratis Levering

Dream Toys Glamour Glass Vibe Tapered Fjernbetjent Butt Plug er et innovativt og luksuriøst sexlegetøj til voksne. Det er lavet af glas med en taperet form, der gør det let at indføre og komfortabelt at bære. Pluggen kan styres med en fjernbetjening, så du kan ændre vibrationer og hastigheder, så du får den optimale nydelse. Den er tilgængelig i flere forskellige farver og har et diskret design, så den vil passe ind i ethvert miljø.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 6197500195452787 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Dream Toys Glamour Glass Vibe Tapered Fjernbetjent Butt Plug er det perfekte tilbehør til din næste spændende natt. Denne elegante buttplug er lavet af glas og har en smal tappet top for at sikre en let indføring. Den er desuden udstyret med en trådløs fjernbetjent vibrerende motor, så du kan justere vibrationerne og intensiteten som det passer dig. Pluggen kommer i flere forskellige farver, så du kan vælge den, der passer bedst til din stil og humør. Den er let at rengøre og er et sikkert og komfortabelt valg. Denne buttplug vil helt sikkert give dig en spændende og pirrende oplevelse!

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dream Toys Glamour Glass Vibe Tapered Fjernbetjent Butt Plug – Flere farver”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Dream Toys Glamour Glass Vibe Tapered Fjernbetjent Butt Plug - Flere farverDream Toys Glamour Glass Vibe Tapered Fjernbetjent Butt Plug – Flere farver
kr.499.00

Tilføj til kurv