Fetish Fantasy Hollow Strap-on til Ham eller Hende Hudfarvet – Nude

kr.249.00

& Gratis Levering

Fetish Fantasy Hollow Strap-on til Ham eller Hende Hudfarvet – Nude på danish er perfekt til ægtefæller, der ønsker at udforske deres seksualitet og få ekstra stimulering. Denne strap-on er lavet af let, fleksibelt materiale og har et hulrum, som gør det muligt for ejeren at føle selvstimulering, mens de behager deres partner. Den har et justerbart bælte, der gør det muligt for enhver person at bruge det. Det er fremstillet af fløjlsagtigt materiale, der er behageligt at røre ved og meget holdbart. Det er det perfekte værktøj til par, der ønsker at udvide deres seksuelle horisonter.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 6197500194192842 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Denne Fetish Fantasy Hollow Strap-on til ham eller hende er den perfekte måde at tage dit sexliv til det næste niveau! Denne strap-on er lavet af en let, hudfarvet vinyl og er designet med en dejlig, blød indvendig krave, der giver ekstra komfort og understøtter brugerens ophidselse. Denne strap-on har et kraftigt, justerbart elastikbånd, der holder den sikkert på plads. Denne strap-on har et tomt hulrum, der giver dig mulighed for at opleve penetrering uden at skulle bekymre dig om et ekstra sexlegetøj. Denne strap-on er fremragende til at tilføje lidt krydderi til dit sexliv og giver dig chancen for at skabe nogle fantastiske minder med din partner.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fetish Fantasy Hollow Strap-on til Ham eller Hende Hudfarvet – Nude”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Fetish Fantasy Series Fetish Fantasy Hollow Strap-on til Ham eller Hende Hudfarvet - NudeFetish Fantasy Hollow Strap-on til Ham eller Hende Hudfarvet – Nude
kr.249.00

Tilføj til kurv