Fifty Shades of Grey Greedy Girl G-punkts Rabbit Vibrator – Sort

kr.539.00

& Gratis Levering

Fifty Shades of Grey Greedy Girl G-punkts Rabbit Vibrator er et must-have for voksne kvinder, som søger ekstra stimulation. Denne G-punkts vibrator er perfekt til at stimulere G-punktet, samtidig med at den vibrerer klitoris. Den har 3 forskellige hastigheder og 8 vibrationsmønstre for at give dig den helt perfekte stimulering. Den er lavet af silikone for en silkeblød fornemmelse og er lavet med en ergonomisk form for at sikre, at den sidder komfortabelt. Denne vibrator er opladelig og har et USB-kabel inkluderet. Denne vibrator er den perfekte måde for voksne kvinder at nyde en intenst og intens oplevelse.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 6197500194192775

Beskrivelse

Denne fantastiske Fifty Shades of Grey Greedy Girl G-punkts Rabbit Vibrator – Sort er en luksuriøs, multifunktionel vibrator, som er specielt designet til at stimulere dit G-punkt. Den er fremstillet af silikone af høj kvalitet, der gør den blød og behagelig mod huden. Den har 15 indbyggede vibrationer og pulseringer, som du kan justere til at opnå den perfekte seksuelle stimulation. Den har også en kraftig motor, der giver kraftfulde vibrationer, der kan bringe dig til orgasme. Den har også en ergonomisk design, som gør den nem at holde og styre. Denne Greedy Girl G-punkts Rabbit Vibrator – Sort vil hjælpe dig med at opnå utrolig intens stimulation og oplevelser, du aldrig har prøvet før.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fifty Shades of Grey Greedy Girl G-punkts Rabbit Vibrator – Sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Fifty Shades of Grey Greedy Girl G-punkts Rabbit Vibrator - SortFifty Shades of Grey Greedy Girl G-punkts Rabbit Vibrator – Sort
kr.539.00

Tilføj til kurv