Tilbud!

Fifty Shades of Grey Hearts & Flowers Klitoris Stimulator – Sort

kr.275.00

& Gratis Levering

Fifty Shades of Grey Hearts & Flowers Klitoris Stimulator er en sofistikeret og stimulerende legetøjsoplevelse, lavet til voksne. Denne klitorisstimulator er designet til at give dig ekstraordinære orgasmer. Stimulatorens silkebløde overflade er udstyret med et meget intuitivt design, der giver en rigtig god stimulering. Det ergonomiske design gør det muligt for dig at nå de mest sensitive dele af din krop og få maksimalt udbytte af dit legetøj. Den sorte farve gør det muligt for dig at se stilfuld og sofistikeret ud, når du bruger den.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 6197500195518193 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Denne Fifty Shades of Grey Hearts & Flowers Klitoris Stimulator er et must-have for enhver voksen, der ønsker at øge deres seksuelle nydelse. Denne stimulator er fremstillet af sort silikone, der er sikker at bruge og meget blød. Den er designet til at give intens stimulation af klitoris ved at bruge sin unikke form, der består af 3 kurvede “hjerter” og 3 “blomster” tilberedt til at stimulere hele klitorisområdet. Stimulatoren har 8 hastigheder og 8 vibrationer, der kan kombineres for at skabe en helt ny oplevelse. Det er desuden USB-opladeligt og kan bruges både alene og sammen med en partner. Stimulatoren er et perfekt supplement til enhver voksen, der ønsker at udforske deres seksuelle nydelse.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fifty Shades of Grey Hearts & Flowers Klitoris Stimulator – Sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Fifty Shades of Grey Hearts & Flowers Klitoris Stimulator - SortFifty Shades of Grey Hearts & Flowers Klitoris Stimulator – Sort
kr.275.00

Tilføj til kurv