Fifty Shades of Grey Tighten and Tense Bækkenbundskugler – Mørk Grå

kr.219.00

& Gratis Levering

Fifty Shades of Grey Tighten and Tense Bækkenbundskugler er et sæt af tre effektive bækkenbundskugler, der er designet til at styrke og tone dine bækkenbundsmuskler. De er lavet af højkvalitets silikone i mørk grå, så de er behagelige at bruge og lette at holde rene. De er velegnede til både motion og yoga, og de har et ergonomisk design, der gør dem lette at holde på plads. De er ideelle til at udfordre dine bækkenbundsmuskler på en sikker og effektiv måde.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 6197500194223140 Kategori:

Beskrivelse

Fifty Shades of Grey Tighten and Tense Bækkenbundskugler – Mørk Grå er et innovativt produkt designet til at styrke og stramme dine bækkenbundsmuskler. Disse bækkenbundskugler er lavet af et holdbart materiale, der er både stærkt og fleksibelt, så de kan bruges til at udøve forskellige former for træning. Den mørke grå farve giver et elegant og sofistikeret look. De er også lette at rengøre og holde fri for bakterier. Disse bækkenbundskugler er ideelle til at styrke og stramme bækkenbundsmusklerne og gøre dem mere tonet og stærk, samtidig med at de øger seksuel nydelse. De kan bruges af alle, uanset alder og seksuel orientering.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fifty Shades of Grey Tighten and Tense Bækkenbundskugler – Mørk Grå”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Fifty Shades of Grey Tighten and Tense Bækkenbundskugler - Mørk GråFifty Shades of Grey Tighten and Tense Bækkenbundskugler – Mørk Grå
kr.219.00

Tilføj til kurv