Shots Twitch Håndfri Vibrerende Klitoris Stimulator – Guld

kr.549.00

& Gratis Levering

Shots Twitch Håndfri Vibrerende Klitoris Stimulator – i guld er et innovativt sexlegetøj designet til at give kvinder en intens, kraftfuld og trådløs klitorisstimulering. Den er lavet af silikone og har 10 forskellige vibrationer og hastigheder, så du kan finde den perfekte kombination af vibrationer for dig. Den trådløse funktion gør det let at nyde stimulationen, hvor som helst og når som helst. Den er perfekt til både solo- og partnerleg, og den er helt sikker at bruge.

Tilføj til kurv

Beskrivelse

Shots Twitch Håndfri Vibrerende Klitoris Stimulator – Guld er et must-have for alle voksne, der ønsker at få det bedste ud af deres seksuelle oplevelse. Intens vibrationer og en unik, buet form gør det muligt for dig at få det maksimale ud af stimuleringen af ​​din klitoris. Den er lavet af silkeblødt silikone, så den er behagelig at bruge og nem at rengøre. Den har et kraftigt batteri, så du kan bruge den længe og nyde alle de forskellige vibrationer, der er indstillet til at give den bedste nydelse. Den har også en trådløs fjernbetjening, så du kan styre vibrationerne fra et andet sted. Denne Twitch Klitoris Stimulator er helt sikkert at bruge, da den er 100% vandtæt. Det er det perfekte valg for alle, der ønsker at opnå en intens og nydelsesfuld seksuel oplevelse.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Shots Twitch Håndfri Vibrerende Klitoris Stimulator – Guld”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Innovation Shots Twitch Håndfri Vibrerende Klitoris Stimulator - GuldShots Twitch Håndfri Vibrerende Klitoris Stimulator – Guld
kr.549.00

Tilføj til kurv