kGoal App-Styret Smart Bækkenbundstræner – Blå

kr.1,495.00

& Gratis Levering

kGoal App-Styret Smart Bækkenbundstræner – Blå er et unikt træningsprodukt til voksne, der ønsker at øge deres bækkenbundsstyrke og forbedre deres seksuelle sundhed. Produktet er designet til at hjælpe med at styrke musklerne i bækkenbunden og forbedre deres kontrol. Det indeholder en blød, bækkentræner, der kan bruges med kGoal App og en real-time feedback-funktion, der giver brugerne mulighed for at måle deres styrke og se, hvordan de forbedrer deres bækkenbundsstyrke. Produktet er let at bruge og kommer med en vejledning, der giver brugerne detaljerede instruktioner til at bruge produktet.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 6197500195446347 Kategori:

Beskrivelse

Denne smarte bækkenbundstræner fra Goal App-Styret er det perfekte redskab til at forbedre din bækkenbundstræning. Med et blåt design og avanceret teknologi er dette et af de største skridt i retning af en stærkere og mere sund bækkenbund.

Udstyret med en trådløs Bluetooth-fjernbetjening er det lettere end nogensinde før at træne bækkenbunden. Den trådløse fjernbetjening giver dig mulighed for at justere træningsintensiteten og ikke mindst kontrollere træningsprogrammerne. Nem kontrol betyder at du kan få mest muligt ud af træningerne.

Denne bækkenbundstræner kommer også med en app. Denne app gør det muligt for dig at justere intensitet og programmere træningsprogrammer. Det betyder at du kan tilpasse din træning efter dine personlige behov og præferencer.

Denne bækkenbundstræner er perfekt til at hjælpe dig med at opbygge styrke og udholdenhed, og at forbedre din generelle fysiske form. Så hvis du er på udkig efter et effektivt redskab til at træne din bækkenbund, så er denne bækkenbundstræner fra Goal App-Styret det ideelle valg.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “kGoal App-Styret Smart Bækkenbundstræner – Blå”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
kGoal App-Styret Smart Bækkenbundstræner - BlåkGoal App-Styret Smart Bækkenbundstræner – Blå
kr.1,495.00

Tilføj til kurv