King Cock Plus Triple Density Swinging Balls Dildo 19 cm – Nude

kr.599.00

& Gratis Levering

King Cock Plus Triple Density Swinging Balls Dildo er et realistisk dildo-produkt designet til voksne. Det er 19 cm langt og har 3 lag af forskellige densiteter og en naturtro overflade, der gør det til en sjov og tilfredsstillende oplevelse. Det er udstyret med en kuglekæde, der bevæger sig sammen med dig, og det har en realistisk følelse og udseende. Det er lavet af høj kvalitet og er allergivenligt, så du kan nyde alle de udfordringer det har at tilbyde.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 6197500195343685 Kategorier: , , , , ,

Beskrivelse

King Cock Plus Triple Density Swinging Balls Dildo 19 cm – Nude er en fantastisk dildo til voksne, der ønsker at få det bedste ud af deres seksuelle oplevelser. Den er fremstillet af et realistisk materiale, der giver en naturlig følelse. Den har tre forskellige tykkelser på skaftet, der giver dig mulighed for at nyde forskellige følelser. Dens unikke “swinging balls” funktion giver dig mulighed for at opleve ekstra stimulation, mens du stimulerer dig selv. Denne dildo er perfekt til at opnå intense orgasmer og endnu mere uforglemmelig nydelse. Den er 19 cm lang, med en størrelse der er perfekt til at stimulere alle de rigtige steder. Den er også nem at rengøre og holde den ren, så du kan nyde den igen og igen. King Cock Plus Triple Density Swinging Balls Dildo 19 cm – Nude er det perfekte valg for alle, der ønsker at få det bedste ud af deres seksuelle oplevelse.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “King Cock Plus Triple Density Swinging Balls Dildo 19 cm – Nude”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
King Cock Plus Triple Density Swinging Balls Dildo 19 cm - NudeKing Cock Plus Triple Density Swinging Balls Dildo 19 cm – Nude
kr.599.00

Tilføj til kurv