Tilbud!

Malesation Premium Anal Sæt – Sort

kr.425.00

& Gratis Levering

Malesation Premium Anal Sæt – Sort er et eksklusivt sæt af anal-legetøj, der er specielt designet til den modne voksne. Dette sæt består af et analt kuglesæt med fire forskellige størrelser kugler, et analt kugle-vibrator-sæt med tre forskellige hastighedsindstillinger og et anal-dække med en speciel indre struktur, der giver intens og individuel stimulation. Det er et utroligt fleksibelt og komfortabelt sæt, der er lavet af hypoallergenisk silikone, så det er sikkert og nemt at rengøre. Dette sæt er ideelt til begyndere og er et godt valg for dem, der ønsker at udforske deres seksuelle grænser.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 6197500194224364 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Malesation Premium Anal Sæt – Sort er det perfekte valg for erfarne anal-elskere. Dette sæt består af to glatte og fleksible analplugger i sort silikone, som let og smertefrit kan indføres. Den lille analplugg har en bred base, der forhindrer at den forsvinder ind i anus, mens den større har en tyndere base. Begge har en kugleformet ende, som let masserer kroppens indre vægge, for at stimulere nerveenderne. Det er også udstyret med et stykke silikonehåndtag, som gør det nemt at indføre og fjerne dildoer.

Malesation Premium Anal Sæt – Sort er et sikkert produkt at bruge, da det er lavet af 100% medisinsk silikone og er fuldstændig fri for skadelige stoffer. Det er også nemt at rengøre, da det kan vaskes med vand og sæbe.

Malesation Premium Anal Sæt – Sort er et must-have for enhver, der er interesseret i analstimulering. Det vil give dig uendelige muligheder for nydelse og glæde.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Malesation Premium Anal Sæt – Sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Malesation Premium Anal Sæt - SortMalesation Premium Anal Sæt – Sort
kr.425.00

Tilføj til kurv