Tilbud!

Master Series Dark Rattler Fjernbetjent Vibrerende Analkæde – Sort

kr.560.00

& Gratis Levering

Denne Master Series Dark Rattler Fjernbetjent Vibrerende Analkæde – Sort giver dig mulighed for at tage din anal-leg til et helt nyt niveau. Analkæden består af tre vibrerende kugler, som er forbundet med en fleksibel kæde. Kuglerne vibrerer og roterer, og du kan styre dem ved hjælp af den trådløse fjernbetjening. Det er den perfekte løsning for dig, der ønsker at skrue op for fornemmelserne og samtidig undgå at skulle bruge hænderne. Produktet er udstyret med et silikonehåndtag, der gør det nemt og sikkert at indsætte og fjerne fra anus. Det er det perfekte produkt til at udforske og udvide dine grænser.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 6197500195482154 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Denne Master Series Dark Rattler Fjernbetjent Vibrerende Analkæde – Sort er det perfekte køb for enhver, der leder efter en intens og pirrende anal oplevelse. Analkæden er lavet af et glat materiale, der vil give en dejlig følelse ved indføringen og glider let ind, når det er indstillet. Den har en trinløs vibration, som kan styres med den medfølgende fjernbetjening. Dette giver dig mulighed for at eksperimentere med de forskellige hastigheder og vibrationer for at finde den helt rigtige for dig. Analkæden er fuldt opladelig og har også en lysdioder-indikator, så du kan se, om den er tændt eller slukket. Med denne vibrerende analkæde vil du ikke kun få en pirrende anal oplevelse, men også en øget seksuel nydelse.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Master Series Dark Rattler Fjernbetjent Vibrerende Analkæde – Sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Master Series Dark Rattler Fjernbetjent Vibrerende Analkæde - SortMaster Series Dark Rattler Fjernbetjent Vibrerende Analkæde – Sort
kr.560.00

Tilføj til kurv