Master Cock The Black Destroyer Huge Dildo 42 cm – Sort

kr.799.00

& Gratis Levering

Master Cock The Black Destroyer Huge Dildo 42 cm er et stort og kraftfuldt sexlegetøj, der er ideelt til voksne, som ønsker en intens og nydelsesfuld oplevelse. Denne sorte dildo er lavet af silikone og er 42 cm lang. Den har en realistisk form med en stor, kraftig og markant hoved og en grov overflade, som gør den ekstra pirrende. Den er alsidig og kan bruges både vaginalt og analt. Den er lettere at rengøre og har en lang levetid.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 6197500194293099 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Master Cock The Black Destroyer Huge Dildo er en gigantisk dildo i sort, der er designet til at give dig den ultimative fornøjelse. Det er 42 cm langt, har et realistisk udseende, og er lavet af kvalitetsmaterialer. Den har en realistisk struktur med et fint mønster, der giver maksimal stimulation. Den er ergonomisk designet for at passe komfortabelt og sikkert i din hånd. Den har også et håndtag, der gør det muligt for dig at kontrollere dybden og hastigheden af penetration. Master Cock The Black Destroyer Huge Dildo er det perfekte valg til dybdegående stimulation og vil helt sikkert opfylde dine behov.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Master Cock The Black Destroyer Huge Dildo 42 cm – Sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Master Series Master Cock The Black Destroyer Huge Dildo 42 cm - SortMaster Cock The Black Destroyer Huge Dildo 42 cm – Sort
kr.799.00

Tilføj til kurv