Pipedream Mega-Bator Pussy Onaniprodukt til Mænd – Hvid

kr.1,295.00

& Gratis Levering

Pipedream Mega-Bator Pussy Onani til mænd er et innovativt og revolutionerende produkt, der giver mænd en realistisk følelse af onani. Dette produkt er lavet af hvidt, silkeblødt materiale, der føles som en rigtig kvindes krop. Det kommer med en indbygget vibrationsmekanisme, der giver ekstra stimulation og tilfredsstillelse. Med et ergonomisk design og enkel betjening, er dette den perfekte løsning til at give mænd en bedre onaniopplevelse.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 6197500194195091 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Denne Pipedream Mega-Bator Pussy Onani produkt til Mænd er udformet til at give dig den ultimative nydelse og oplevelse. Det er lavet af silikone og har et super realistisk udseende og følelse. Den er udstyret med et indbygget sugekop, der gør det muligt at fastgøre den til vægge, badekar eller andre flade overflader. Det har også en indbygget vibrator for at give dig ekstra stimulation. Med sin ergonomiske design, kan du bruge denne på forskellige stillinger og få maksimal glæde. Den er nem at rengøre, da den kan skilles ad for nem rengøring. Gør dig klar til en fantastisk onaniopplevelse med denne Pipedream Mega-Bator Pussy Onani produkt til Mænd!

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pipedream Mega-Bator Pussy Onaniprodukt til Mænd – Hvid”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Pipedream Extreme Toyz Pipedream Mega-Bator Pussy Onaniprodukt til Mænd - HvidPipedream Mega-Bator Pussy Onaniprodukt til Mænd – Hvid
kr.1,295.00

Tilføj til kurv