Rends R-1 A10 Cyclone Onaniprodukt med Fjernbetjening – Klar

kr.1,095.00

& Gratis Levering

Rends R-1 A10 Cyclone Onaniprodukt med Fjernbetjening er et innovativt og kraftigt produkt, der giver dig mulighed for at få den ultimative seksuelle oplevelse. Det har en A10 kraftig motor, der leverer kraftige vibrationer og oscillationer, der kan indstilles med fjernbetjeningen. Det har også et ergonomisk design, der giver dig en komfortabel pasform og mulighed for at øge din nydelse. Produktet er lavet af høj kvalitet materialer og er let at rengøre. Det er klar til at bruge på dansk.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 6197500194086191

Beskrivelse

Rends R-1 A10 Cyclone Onaniprodukt med Fjernbetjening er en innovativ og nyttig voksenleg. Denne motoriserede legetøjet er udstyret med 10 forskellige vibrationer og hastigheder, der kan kontrolleres med den medfølgende fjernbetjening. Produktet er lavet af silikone og har en ergonomisk design, der gør det behageligt og sikkert at bruge. Den er nem at kontrollere og har et elegant look. Det er også vandtæt og let at rengøre. Rends R-1 A10 Cyclone Onaniprodukt med Fjernbetjening er perfekt til at give dig en intens og fornøjelig seksueltoplevelse. Det gør det muligt for dig at kontrollere vibrationerne og hastighederne, og dermed skræddersy din seksuelle nydelse. Det er den perfekte måde at have det sjovt og afslappet på.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rends R-1 A10 Cyclone Onaniprodukt med Fjernbetjening – Klar”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Rends R-1 A10 Cyclone Onaniprodukt med Fjernbetjening - KlarRends R-1 A10 Cyclone Onaniprodukt med Fjernbetjening – Klar
kr.1,095.00

Tilføj til kurv