Rocks Off 90 mm Touch of Velvet Klitoris Vibrator – Turquoise

kr.159.00

& Gratis Levering

Rocks Off 90 mm Touch of Velvet Klitoris Vibrator – Turquoise er et luksuriøst, kraftfuldt vibrator med et silkeblødt design. Den har en silkeblød overflade for en ultra-sensuel oplevelse og tilbyder 7 forskellige vibrationer samt et specielt “Touch of Velvet” mode, der giver en helt særlig følelse. Denne vibrator er ergonomisk designet til at give dig den ultimative klitoris stimulering for øjeblikke af intens nydelse. Den er også helt vandtæt, så du kan tage den med i brusebadet.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 6197500195479972 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Denne fantastiske Rocks Off 90 mm Touch of Velvet Klitoris Vibrator – Turquoise er designet til at give dig den ultimative nydelse. Denne klitoris vibrator er udstyret med et kraftigt og komfortabelt greb, så du nemt kan styre den. Den er også udstyret med en kraftfuld motor, der giver dig en kraftig og intenst pirrende fornemmelse, der vil sende dig til himlen. Den er også udstyret med en ultra-blød overflade, der føles som silke mod din hud. Den er også udstyret med et vandtæt design, så du kan bruge den i bruseren eller badet. Med denne klitoris vibrator er du sikret en helt unik og pirrende oplevelse, der vil få dig til at nyde når som helst, hvor som helst.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rocks Off 90 mm Touch of Velvet Klitoris Vibrator – Turquoise”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Rocks Off 90 mm Touch of Velvet Klitoris Vibrator - TurquoiseRocks Off 90 mm Touch of Velvet Klitoris Vibrator – Turquoise
kr.159.00

Tilføj til kurv