Rocks Off Petite Sensations Discover Fjernbetjent Butt Plug – Sort

kr.539.00

& Gratis Levering

Rocks Off Petite Sensations Discover Fjernbetjent Butt Plug er et innovativt sexlegetøj til voksne, der indeholder en trådløs fjernbetjening, som giver dig mulighed for at eksperimentere med nye niveauer af stimulation. Den lille størrelse gør det nemt at indføre, mens den kraftige motor tilbyder otte intensitetsniveauer og syv forskellige vibrationer. Pluggen er lavet af silkeblødt silikone, der er non-porøs og allergivenlig, og den er vandtæt, så du kan nyde det i badekarret.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 6197500195447237 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Rocks Off Petite Sensations Discover Fjernbetjent Butt Plug – Sort er den ideelle løsning for dig, der kun ønsker det bedste. Denne butt plug er designet med ægte silikone, der sikrer en behagelig pasform og komfort. Den er desuden udstyret med en fjernbetjent, der giver dig mulighed for at styre din kinky oplevelse, uanset hvor du er. Pluggen er diskret og lille nok til at bæres uden at vække opsigt. Den har også en stærk motor, der giver dig mulighed for at finde den perfekte vibration for dig. Rocks Off Petite Sensations Discover Fjernbetjent Butt Plug – Sort er den perfekte løsning for dig, der ønsker en diskret og kinky oplevelse.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rocks Off Petite Sensations Discover Fjernbetjent Butt Plug – Sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Rocks Off Petite Sensations Discover Fjernbetjent Butt Plug - SortRocks Off Petite Sensations Discover Fjernbetjent Butt Plug – Sort
kr.539.00

Tilføj til kurv