Tilbud!

Rocks Off RO-80mm Colour Me Orgasmic Bullet Vibrator – Flere farver

kr.119.00

& Gratis Levering

Rocks Off RO-80mm Colour Me Orgasmic Bullet Vibrator er det perfekte valg for voksne, der søger ekstra nydelse. Denne kraftige bullet-vibrator har 7 forskellige vibrationer og er lavet af rustfrit stål og silikone og kommer i flere farver. Den er lille og kompakt og let at bruge, og den er både vandtæt og genopladelig. Denne vibrator vil bringe nye sjove oplevelser til både singler og par.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 6197500195479023 Kategorier: ,

Beskrivelse

Denne Rocks Off RO-80mm Colour Me Orgasmic Bullet Vibrator er et must-have sexlegetøj for enhver voksen. Denne lille, kompakte vibrator er perfekt til at stimulere de mest sensitive områder. Det er lavet af et stilrent materiale, der er let at rengøre og føles behageligt mod huden. Den har 7 forskellige vibrationer og hastigheder, så du kan finde din helt egen personlige orgasme. Den kommer i flere forskellige farver, så du kan vælge den, der passer bedst til din personlige stil. Den er både stilfuld og lydløs, så du kan nyde det i fred og ro. Den er også USB-opladbar, så du aldrig skal bekymre dig om at løbe tør for strøm, når du har brug for det. Rocks Off RO-80mm Colour Me Orgasmic Bullet Vibrator er et uundværligt stykke sexlegetøj, som du ikke vil fortryde at have købt.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rocks Off RO-80mm Colour Me Orgasmic Bullet Vibrator – Flere farver”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Rocks Off RO-80mm Colour Me Orgasmic Bullet Vibrator - Flere farverRocks Off RO-80mm Colour Me Orgasmic Bullet Vibrator – Flere farver
kr.119.00

Tilføj til kurv