Satisfyer Love Triangle Klitoris Stimulator – Black

kr.449.00

& Gratis Levering

Satisfyer Love Triangle Klitoris Stimulator – Black er en innovativ klitorisstimulator designet til at give dig ultimativ nydelse. Den har en unik, trekantet form, som giver en intensiv, presserende og pirrende stimulation. Den er udstyret med et stilfuldt og ergonomisk design, der giver dig mulighed for at nyde direkte og meget præcis stimulation af klitoris. Den er også udstyret med en stærk, indbygget motor, der giver intensitet og sjov, som du ønsker det. Love Triangle Klitoris Stimulator – Black er den perfekte partner i soveværelset.

Tilføj til kurv

Beskrivelse

Den Satisfyer Love Triangle Klitoris Stimulator – Black er et revolutionerende og kraftigt sexlegetøj, der vil overraske dig med sine unikke egenskaber. Det er designet specielt til at give dig en intens og spændende oplevelse med dine orgasmer. Den er lavet af høj kvalitet ABS-plast og silikone, og er derfor ekstremt blød og behagelig.

Den har tre forskellige vibrationer og pulseringer, som du kan vælge imellem for at skabe et helt nyt niveau af nydelse. Den er også udstyret med en ergonomisk form, der gør det bekvemt at holde, mens du nyder. Med sin stilfulde design og lydløse motor vil denne stimulator give dig uendelig glæde. Den er enkel at betjene og vedligeholde. Så hvis du ønsker den ultimative oplevelse, skal du prøve denne Satisfyer Love Triangle Klitoris Stimulator – Black!

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Satisfyer Love Triangle Klitoris Stimulator – Black”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Satisfyer Love Triangle Klitoris Stimulator - BlackSatisfyer Love Triangle Klitoris Stimulator – Black
kr.449.00

Tilføj til kurv