Tilbud!

Satisfyer Men Wand – Sort

kr.255.00

& Gratis Levering

Satisfyer Men Wand – Sort er et innovativt produkt, som er designet til at give mænd en unik fornemmelse af nydelse. Det er et fleksibelt design, som giver en intens vibration for at give både ydre og indre stimulation. Den er lavet af silikone, så den er hygiejnisk og nem at rengøre. Den er både vandtæt og USB-opladelig, så du kan bruge den i bruseren eller andet vand. Satisfyer Men Wand – Sort er det perfekte produkt til mænd, der ønsker at opleve nye niveauer af nydelse.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 6197500195271846 Kategori:

Beskrivelse

Satisfyer Men Wand – Sort er et revolutionerende produkt, der er designet til at give mænd den ultimative nydelse og tilfredsstillelse. Det er et trådløst vibratorprodukt, der er komfortabelt at bruge og nemt at kontrollere.

Dets ergonomisk formede håndtag og lette design gør det nemt at bære og holde. Den har en strømstyrke på 10 forskellige niveauer, så du kan vælge den styrke, der passer til dig bedst. Den har også den patenterede Silent Air Technology, som gør det muligt at nyde fornøjelsen uden at støje.

Og med sin vandtætte teknologi kan du bruge den i brusebadet. Den har også et magnetisk opladerkabel, som gør det muligt at tilslutte det til mange forskellige stikkontakter.

Satisfyer Men Wand – Sort er det perfekte redskab til at bringe dig til den ultimative nydelse og tilfredsstillelse. Det er det perfekte produkt til at øge din seksuelle energi og gøre dit sexliv mere spændende.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Satisfyer Men Wand – Sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Satisfyer Men Wand - SortSatisfyer Men Wand – Sort
kr.255.00

Tilføj til kurv