Satisfyer Pro 2 Generation 3 Lilla Liquid Air Klitoris Stimulator – Lilla

kr.499.00

& Gratis Levering

Satisfyer Pro 2 Generation 3 Lilla Liquid Air Klitoris Stimulator er en kraftig, trådløs klitoris stimulator der tilbyder 11 forskellige intensitetsniveauer og 5 mønstre af vibrationer. Det lilla design gør det til et elegant og stilfuldt sexlegetøj. Stimulatoren bruger Liquid Air-teknologi til at give en kraftig og naturlig sugeeffekt, der sender følelser af nydelse direkte til klitoris. Den er også vandtæt, så du kan tage den med ind i badet og nyde et forfriskende brusebad.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 6197500195517073 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Den Satisfyer Pro 2 Generation 3 Lilla Liquid Air Klitoris Stimulator – Lilla er den perfekte løsning til kvinder, der søger en intens og behagelig stimuli af deres klitoris. Den lilla Liquid Air teknologi giver en fornemmelse af vibrationer, der er så bløde som en sommerbrise og samtidig så kraftfulde som en oceanbølge. Den er designet med et ergonomisk håndtag og en vandtæt finish, der giver dig mulighed for at nyde dine sensuelle oplevelser selv i badet. Den er også udstyret med 11 forskellige vibrationer og intensiteter, der tilpasser sig dine behov og ønsker. Denne Satisfyer Pro 2 Generation 3 Lilla Liquid Air Klitoris Stimulator – Lilla er den perfekte ledsager til at udforske dine sanser og få den bedste oplevelse af klitorisstimulering.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Satisfyer Pro 2 Generation 3 Lilla Liquid Air Klitoris Stimulator – Lilla”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Satisfyer Pro 2 Generation 3 Lilla Liquid Air Klitoris Stimulator - LillaSatisfyer Pro 2 Generation 3 Lilla Liquid Air Klitoris Stimulator – Lilla
kr.499.00

Tilføj til kurv