Satisfyer Pro 2 Generation 3 Sort Liquid Air App-Styret Klitoris Stimulator – Sort

kr.549.00

& Gratis Levering

Satisfyer Pro 2 Generation 3 Sort Liquid Air App-Styret Klitoris Stimulator – Sort er en kraftig og komfortabel klitorisstimulator, der giver dig total kontrol over dine orgasmer. Den er designet med et avanceret Liquid Air-system, der leverer uendelig variation af vibrationsmønstre og styrke, som du kan styre med den app-styrede trådløse fjernbetjening. Den er ergonomisk designet for en komfortabel pasform og har en vandtæt konstruktion, så du kan tage den med i bruseren eller badet. Satisfyer Pro 2 Generation 3 er det perfekte valg for dem, der ønsker det ultimate niveau af nydelse.

Tilføj til kurv

Beskrivelse

Denne Satisfyer Pro 2 Generation 3 Sort Liquid Air App-Styret Klitoris Stimulator – Sort er en innovativ, nyere version af Satisfyer Pro 2. Den er designet til at give dig den ultimative nydelse ved at stimulere klitoris. Den er udstyret med en app-styret vibration og en indbygget Liquid Air teknologi, som kombinerer lufttryk og vibrationer for at give en helt unik stimulering. Den er også udstyret med 11 forskellige programmer, som kan kombineres med vibrationerne for en mere intens nydelse. Den er helt waterproof, så du kan tage den med dig i brusebadet. Den har et ergonomisk design, der gør den nem og behagelig at bruge, og er fremstillet af sikre materialer, så du kan nyde uden bekymringer. Det er den perfekte klitorisstimulator til dig, der ønsker at eksperimentere med nye og mere intense former for nydelse.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Satisfyer Pro 2 Generation 3 Sort Liquid Air App-Styret Klitoris Stimulator – Sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Satisfyer Pro 2 Generation 3 Sort Liquid Air App-Styret Klitoris Stimulator - SortSatisfyer Pro 2 Generation 3 Sort Liquid Air App-Styret Klitoris Stimulator – Sort
kr.549.00

Tilføj til kurv