Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julekalender for Mænd – Sort

kr.595.00

& Gratis Levering

Vores Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julekalender for Mænd – Sort er en sjov og fræk kalender, der er perfekt til mændene i dit liv. Denne kalender er fyldt med 12 forskellige frække oplevelser, der vil få alle julefrokostene til at blive endnu mere festlige. Kalenderen indeholder alt fra frække spil til lingeri og andre sjove overraskelser. Denne kalender er en fantastisk måde at give dine nærmeste et sjovt og sexet juleeventyr.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 6197500195448530

Beskrivelse

Denne julekalender fra Sinful er perfekt til mænd, der leder efter et sjovt og spændende juleeventyr. Den store sorte kasse indeholder 12 dage fyldt med frække og spændende produkter, der vil få mændene til at føle sig som millionærer. De inkluderede produkter varierer fra kvalitetssexlegetøj, til praktiske og nyttige produkter, der vil få alle til at nyde julen endnu mere. Kalenderen er også designet til at give mændene mulighed for at skabe nye og spændende oplevelser, der vil give dem et uforglemmeligt juleeventyr. Med disse produkter vil mændene føle sig mere komfortable og trygge, når de deltager i julefester og andre arrangementer. Denne julekalender er et must-have til alle mænd, der ønsker at nyde deres jul i fulde drag.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julekalender for Mænd – Sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julekalender for Mænd - BlackSinful 12 Days of Christmas Adventures Julekalender for Mænd – Sort
kr.595.00

Tilføj til kurv