Tilbud!

Sinful Curvy Double Pleasure Opladelig Magic Wand Vibrator – Black

kr.300.00

& Gratis Levering

Denne Sinful Curvy Double Pleasure Opladelig Magic Wand Vibrator – Black er designet til at give voksne en større og mere intens nydelse. Den er lavet af de mest komfortable materialer, og dens kurvede design giver mulighed for dobbelt nydelse. Dens trådløse og opladelige funktion gør det let at bruge, og dens kraftfulde vibrationer giver dig mulighed for at opnå en større nydelse. Det er et must-have for alle, der ønsker en bedre og mere intens oplevelse.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 6197500195308843 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Denne Sinful Curvy Double Pleasure Opladelig Magic Wand Vibrator – Black er en voksen legetøj, der vil bringe dig glæde og nydelse. Det er en fuldt opladelig wand vibrator, der er designet med kurver og dobbelte nydelser, der giver dig mulighed for at nyde intensiteten i vibrationerne. Den har 20 forskellige vibrationsniveauer, så du kan finde lige præcis den vibration, der passer til dit humør. Den er lavet af silikone, så den er lækker mod huden og har en blød overflade. Den er også fuldt vandtæt, så du kan tage den med i badekarret for endnu mere nydelse. Denne vibrator vil helt sikkert give dig en uforglemmelig legestund.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sinful Curvy Double Pleasure Opladelig Magic Wand Vibrator – Black”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Sinful Curvy Double Pleasure Opladelig Magic Wand Vibrator - BlackSinful Curvy Double Pleasure Opladelig Magic Wand Vibrator – Black
kr.300.00

Tilføj til kurv