Tilbud!

Sinful Gold Power Fjernbetjent Bullet med Rabbit Penisring Sleeve – Flere farver

kr.187.00

& Gratis Levering

Sinful Gold Power Fjernbetjent Bullet med Rabbit Penisring Sleeve er det perfekte valg for voksne som ønsker å øke deres seksuelle nytelse. Med den trådløse fjernbetjenten kan du styre vibrasjoner og pulserende mønstre, mens rabbit penisringen sørger for at du får maksimal nytelse. Denne bulletvibratoren kommer i flere ulike fargevalg, slik at du kan velge den som passer best til din personlige stil.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 6197500195514922 Kategorier: ,

Beskrivelse

Sinful Gold Power Fjernbetjent Bullet med Rabbit Penisring Sleeve er den perfekte legetøjsoplevelse til voksne. Denne fjernbetjente bullet er lavet af silkeblødt medicinsk silikone, der er skånsom mod huden og er utrolig behagelig at røre ved. Denne bullet er udstyret med en kraftig motor, der giver stærke vibrationer, der vil stimulere både klitoris og G-punktet. Bulleten er også udstyret med et rabbit penisring sleeve, der giver ekstra stimulering, mens den er i brug. Dette sleeve har et tekstureret design for at give en legende fornemmelse og kan justeres for at passe til alle størrelser. Denne bullet findes i flere forskellige farver, så du kan vælge den, der passer bedst til dit humør. Denne bullet er utrolig nem at bruge takket være den fjernbetjente kontrol, der gør det let at skifte mellem forskellige vibrationer og hastigheder.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sinful Gold Power Fjernbetjent Bullet med Rabbit Penisring Sleeve – Flere farver”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Sinful Gold Power Fjernbetjent Bullet med Rabbit Penisring Sleeve - Flere farverSinful Gold Power Fjernbetjent Bullet med Rabbit Penisring Sleeve – Flere farver
kr.187.00

Tilføj til kurv