Sinful Matcha Green Fantasy Wand og Teaser Par Vibrator – Grøn

kr.549.00

& Gratis Levering

Sinful Matcha Green Fantasy Wand og Teaser Par Vibrator er det perfekte valg til par, der ønsker at tilføje lidt ekstra spænding til deres sexliv. Denne unikke vibrator er designet med en fleksibel hals for at give dig større alsidighed og kontrol. Denne grønne vibrator har en tekstureret overflade, der vil give dig ekstra stimulation og gøre det endnu mere behageligt. Den kraftige motor giver dig intense vibrationer, som vil sende dig til himlen. Sinful Matcha Green Fantasy Wand og Teaser Par Vibrator er den perfekte måde at tage dit sexliv til det næste niveau.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 6197500195451563 Kategori:

Beskrivelse

Sinful Matcha Green Fantasy Wand og Teaser Par Vibrator – Grøn er et must-have for alle sex-elskere! Dette produktet er den perfekte kombinasjonen av diskret design og lekne funksjoner. Stimulerende og pirrende, dette produktet er designet for å bringe deg og partneren din nærmere sammen. Med sin silkeglatte overflate og bøyelige teknologi, er dette produktet komfortabelt og enkelt å bruke. Det kommer med seks ulike hastigheter og programmer, inkludert en multi-speed vibrasjon, for å sikre at du finner det som passer best for deg. Denne vibratoren er også vanntett, slik at du kan nyte en våt og vill tur sammen. Opplev en helt ny verden av sensuell nytelse sammen med Sinful Matcha Green Fantasy Wand og Teaser Par Vibrator – Grøn.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sinful Matcha Green Fantasy Wand og Teaser Par Vibrator – Grøn”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Sinful Matcha Green Fantasy Wand og Teaser Par Vibrator - GrønSinful Matcha Green Fantasy Wand og Teaser Par Vibrator – Grøn
kr.549.00

Tilføj til kurv