Sinful Pretty Lover Very Peri Silikone Dildo 16,5 cm – Lilla

kr.249.00

& Gratis Levering

Den Sinful Pretty Lover Very Peri Silikone Dildo 16,5 cm – Lilla er et must-have til alle voksne. Det er et højkvalitetsprodukt, som er lavet af silikone og har et unikt design med sin lilla farve. Det har en realistisk form, der giver en naturlig fornemmelse. Det har et ergonomisk håndtag for en nem og sikker brug. Det er nemt at rengøre og er perfekt til at stimulere de intime zoner. Det er det perfekte sexlegetøj til at bringe nye oplevelser til dit sexliv.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 6197500195452650 Kategorier: , , , , , ,

Beskrivelse

Har du brug for en sjov og fræk måde at forbedre dit sexliv? Så er Sinful Pretty Lover Very Peri Silikone Dildo 16,5 cm – Lilla lige noget for dig. Denne dildo er fremstillet af silikone, som gør det super blødt og lækkert at røre ved. Den har en realistisk form og føles som en rigtig penis under brug. Det er desuden let at rengøre, og kan bruges med både vandbaseret og silikonebaseret glidecreme. Den er 16,5 cm lang og har en realistisk omkreds på 11,8 cm. Dette gør den perfekt til både nybegyndere og øvede, da den både er stor nok til at give maksimal stimulation, men samtidig ikke for stor til at begyndere kan håndtere den. Den har desuden et pirrende mønster på skaftet, som giver endnu mere nydelse. Denne lilla dildo er det perfekte valg til dig, som vil forøge dit sexliv og få mere sjov og fræk leg i soveværelset.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sinful Pretty Lover Very Peri Silikone Dildo 16,5 cm – Lilla”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Sinful Pretty Lover Very Peri Silikone Dildo 16,5 cm - LillaSinful Pretty Lover Very Peri Silikone Dildo 16,5 cm – Lilla
kr.249.00

Tilføj til kurv