Tilbud!

Sinful Slim Lavendel G-punkts Vibrator med 12 Hastigheder – Lilla

kr.262.00

& Gratis Levering

Denne Sinful Slim Lavendel G-punkts Vibrator med 12 Hastigheder – Lilla på danish er det perfekte valg, hvis du ønsker at udforske din seksualitet og nyde fornemmelsen af øget stimulation og intens nydelse. Den er perfekt til både nybegyndere og mere erfarne brugere, da den har 12 indstillinger, som kan tilpasses og justeres, så du kan nyde den præcise vibration, der passer til dig. Den er også lille og diskret, så du kan tage den med dig overalt. Den er lavet af silikone, der er sikker for kroppen, allergivenlig og hypoallergen, så du ikke skal bekymre dig om uønskede bivirkninger.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 6197500195478857 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Denne Sinful Slim Lavendel G-punkts Vibrator med 12 hastigheder til voksne er lavet af silkeblød silikone og er derfor utrolig behagelig at bruge. Den er nem at rengøre og har 12 forskellige hastigheder, der giver dig mulighed for at prøve mange forskellige styrker og rytmer, når du bruger den. Den er perfekt til G-punkts stimulering, og den lilla farve gør den stilfuld og elegant. Den er let og kompakt, så du kan tage den med til ferier eller overnatninger. Den har også en indbygget opbevaringspose til nem opbevaring. Med denne vibrator bliver du garanteret en række målrettede vibrator oplevelser, der vil give dig den ultimative fornøjelse.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sinful Slim Lavendel G-punkts Vibrator med 12 Hastigheder – Lilla”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Sinful Slim Lavendel G-punkts Vibrator med 12 Hastigheder - LillaSinful Slim Lavendel G-punkts Vibrator med 12 Hastigheder – Lilla
kr.262.00

Tilføj til kurv