Sir Richards Control Cock Teaser Penis Vibrator – Sort

kr.449.00

& Gratis Levering

Sir Richards Control Cock Teaser Penis Vibrator – Sort er et must-have voksenprodukt til mænd. Det har en innovativ vibrator, der giver dig en intens og kraftig vibration. Det har et ergonomisk design, der passer perfekt til din penis, og er lavet af et silkeblødt materiale, der giver en behagelig følelse. Det kommer med en kontrolenhed, som giver dig mulighed for at justere styrken og hastigheden på vibrationerne. Med denne penis vibrator kan du opnå nye og spændende sexoplevelser.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 6197500195301447 Kategori:

Beskrivelse

Sir Richards Control Cock Teaser Penis Vibrator – Sort er en revolutionerende vibrator designet til at give mænd og par nye erotiske oplevelser. Denne unikke vibrator har en ergonomisk fleksibel hætte, der låser sig om penis, så du kan nyde de intense vibrationer og gå på opdagelse i nye niveauer af nydelse. Den indbyggede trådløse fjernbetjening gør det muligt at styre og variere vibrationerne fra et andet rum eller nydes sammen med en partner. Denne vibrationer stimulerer nerveenderne på penis, for at bringe dig til utrolige orgasmer. Den er også designet med et blødt silikonehoved, der er sikkert og behageligt, og den er helt vandtæt, så du kan nyde denne vibrator i badet eller spa. Denne penis vibrator vil helt sikkert give dig og din partner nye og spændende erotiske oplevelser.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sir Richards Control Cock Teaser Penis Vibrator – Sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Sir Richard's Control Sir Richards Control Cock Teaser Penis Vibrator - SortSir Richards Control Cock Teaser Penis Vibrator – Sort
kr.449.00

Tilføj til kurv