Strap U Ergo-Fit Twist Oppustelig Vibrerende Strap-on – Black

kr.799.00

& Gratis Levering

Strap U Ergo-Fit Twist Oppustelig Vibrerende Strap-on – Black er en kraftig, oppustelig strap-on til voksne. Den er designet med et ergonomisk twist-håndtag, der gør det nemt for brugeren at manipulere størrelse og intensitet. Med sin kraftfulde, vibrerende motor, er den ideel til at skabe nye og spændende sexlege. Den er lavet i et robust materiale, der er fleksibelt og komfortabelt. Strap U Ergo-Fit Twist Oppustelig Vibrerende Strap-on – Black er et perfekt sexlegetøj til par, der ønsker at prøve nye ting.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 6197500195341772 Kategorier: , , , , ,

Beskrivelse

Strap U Ergo-Fit Twist Oppustelig Vibrerende Strap-on – Black er det perfekte valg til voksne, der søger ekstra stimulering og nydelse. Denne strap-on har et ergonomisk design, der gør den særligt behagelig at bære. Den har et justerbart stroppeløb, som gør det muligt at opnå en tæt og komfortabel pasform. Endvidere har den en vibrerende funktion, som adderer ekstra nydelse til legen. Den er også opblæsbar, så du kan justere størrelsen efter behov. Strap U Ergo-Fit Twist Oppustelig Vibrerende Strap-on – Black er et must-have til ethvert voksen-sæt og giver dig mulighed for at eksperimentere med nye, spændende og pirrende sexlege.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Strap U Ergo-Fit Twist Oppustelig Vibrerende Strap-on – Black”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Strap U Ergo-Fit Twist Oppustelig Vibrerende Strap-on - BlackStrap U Ergo-Fit Twist Oppustelig Vibrerende Strap-on – Black
kr.799.00

Tilføj til kurv