Tilbud!

Tailz Bunny Tail Vibrerende Anal Plug med Fjernbetjening – Sort

kr.400.00

& Gratis Levering

Tailz Bunny Tail Vibrerende Anal Plug med Fjernbetjening – Sort er den perfekte løsning for voksne, der leder efter en ekstra pirrende oplevelse. Med sin kompakte størrelse og kraftige vibrasjoner er den perfekt til å stimulere de mest sensitive områder. Pluggen har et silkemykt håndtak, som gjør det enkelt å innføre og ta ut pluggen. Pluggen kommer også med en fjernbetjening, så du kan justere hastigheten på vibrasjonene fra et avstand. Med Tailz Bunny Tail Vibrerende Anal Plug med Fjernbetjening – Sort kan du ta dine sexleker til det neste nivået.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 6197500195304485 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Tailz Bunny Tail Vibrerende Anal Plug med Fjernbetjening – Sort er den perfekte løsning til alle, der ønsker at nyde deres intime stunder endnu mere. Det vibrerende design giver en sjov og pirrende sensation, som man ikke vil gå glip af. Med dens kompakte design og den lækre fjernbetjening er det nemt at indstille styrken og hastigheden som man ønsker. Den er fremstillet af silkeagtigt medicinsk silikone, som er sikker og behagelig at bruge. Pluggen er lavet med en plys bunny hale, som giver et ekstra pift til de intime stunder. Denne anal plug er det perfekte valg til alle, der ønsker at tage deres intime oplevelse til nye højder.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tailz Bunny Tail Vibrerende Anal Plug med Fjernbetjening – Sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Tailz Bunny Tail Vibrerende Anal Plug med Fjernbetjening - SortTailz Bunny Tail Vibrerende Anal Plug med Fjernbetjening – Sort
kr.400.00

Tilføj til kurv