Tilbud!

Toyjoy Buttocks The Stout Oppustelig og Vibrerende Butt Plug – Mørkeblå

kr.400.00

& Gratis Levering

Toyjoy Buttocks The Stout Oppustelig og Vibrerende Butt Plug er det perfekte legetøj til at eksperimentere med nye niveauer af nydelse. Pluggen er lavet af silikone, så den er sikker og behagelig. Den er oppustelig og kan vibrere, så du kan føle dig sikker og nyde den nye oplevelse. Pluggen kommer i en mørkeblå farve, så den passer smukt ind i ethvert miljø. Det er et godt alternativ for voksne, der ønsker at udforske deres seksuelle grænser.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 6197500195479910 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Toyjoy Buttocks The Stout oppustelig og vibrerende butt plug er det perfekte valg for voksne som søger ekstra stimulation. Buttpluggen er lavet af et lækkert, fleksibelt materiale, der giver dig en behagelig oplevelse. Den har en mørkeblå finish, der giver et flot og sofistikeret look. Pluggen er lavet med et større hoved for at give ekstra stimulation, og den har også en oppustelig funktion, der giver dig mulighed for at skifte størrelse efter dit behov. Den vibrerende funktion giver dig ekstra stimulation, og den er let at styre med et enkelt tryk på knappen. Toyjoy Buttocks The Stout oppustelig og vibrerende butt plug er det perfekte valg for alle, der søger ekstra stimulation og nydelse.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Toyjoy Buttocks The Stout Oppustelig og Vibrerende Butt Plug – Mørkeblå”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
TOYJOY Buttocks The Stout Oppustelig og Vibrerende Butt Plug - MørkeblåToyjoy Buttocks The Stout Oppustelig og Vibrerende Butt Plug – Mørkeblå
kr.400.00

Tilføj til kurv