Tilbud!

Joy Knock Knock Eggstravagant Pulserende Æg med Fjernbetjening – Lilla

kr.382.00

& Gratis Levering

Joy Knock Knock Eggstravagant Pulserende Æg med Fjernbetjening – Lilla er et pulserende æg, der er designet specielt til voksne. Det er udstyret med en fjernbetjening, der giver dig mulighed for at justere vibrationerne. Ægget er lavet af silkeblødt silikone og er dejlig blødt og behageligt at bruge. Det er diskret og let at bruge, og det er en sikker måde at nyde en intens og luksuriøs oplevelse. Det er det perfekte valg for at opgradere dit seksuelle liv og give dig ekstra nydelse.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 6197500195447439 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Joy Knock Knock Eggstravagant Pulserende Æg er det perfekte sexlegetøj til voksne, der ønsker at udforske deres seksuelle grænser. Det lilla æg er fremstillet af silkeblød silikone, der giver ekstra følsomhed under brug. Den indbyggede motor skaber pulserende vibrationer, der giver dig mulighed for at udforske nye niveauer af nydelse. Ægget har desuden en trådløs fjernbetjening, som gør det nemt og bekvemt at styre de pulserende vibrationer fra enhver afstand. Joy Knock Knock Eggstravagant Pulserende Æg er sikker at bruge, da det er vandtæt og nemt at rengøre. Det er det perfekte produkt til dem, der ønsker at udforske deres seksuelle nød og opnå uforglemmelige nydelsesmæssige oplevelser.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Joy Knock Knock Eggstravagant Pulserende Æg med Fjernbetjening – Lilla”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
TOYJOY Joy Knock Knock Eggstravagant Pulserende Æg med Fjernbetjening - LillaJoy Knock Knock Eggstravagant Pulserende Æg med Fjernbetjening – Lilla
kr.382.00

Tilføj til kurv