Tilbud!

Pipedream Extreme Ultimate Fantasy Dolls Mia Sexdukke – Nude

kr.14,846.00

& Gratis Levering

Pipedream Extreme Ultimate Fantasy Dolls Mia Sexdukke – Nude er den perfekte løsning for voksne som ønsker å utforske sin seksualitet. Denne realistiske dukken har en naturtro kropp med myke og fleksible materialer som gjør det mulig å ha en realistisk og levende opplevelse. Dukken er utstyrt med tre kjønnspunkter som alle gir en virkelighetstro opplevelse. Mia er også utstyrt med fleksible armer og ben som gjør det mulig å finne en komfortabel stilling for å oppnå maksimal komfort. Dette er den perfekte løsningen for voksne som ønsker å utforske sin seksualitet.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 6197500195268575

Beskrivelse

Pipedream Extreme Ultimate Fantasy Dolls Mia Sexdukke – Nude er den helt perfekte sexdukke til voksne. Denne dukke er lavet af silkeblødt TPE-materiale, der er yderst realistisk og behageligt for berøring. Den har en kompakt størrelse, der er let at håndtere, og har en stærk, men stadig fleksibel kropsstruktur. Mia har et fyldigt, stort bryst, en veldefineret talje og hofte, samt en glat og følsom hud. Mia er også udstyret med et 3-kanals vagina/anus/mund-system, så du kan opleve alle de forskellige former for nydelse. Hun har også et justerbart skelet, der giver dig mulighed for at ændre hendes position. Med hende kan du opnå en naturtro oplevelse, der er uden sidestykke. Så hvis du leder efter en ægte sexdukke til voksne, er Mia det perfekte valg.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pipedream Extreme Ultimate Fantasy Dolls Mia Sexdukke – Nude”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Ultimate Fantasy Doll Pipedream Extreme Ultimate Fantasy Dolls Mia Sexdukke - NudePipedream Extreme Ultimate Fantasy Dolls Mia Sexdukke – Nude
kr.14,846.00

Tilføj til kurv