Vive Yoko Triple Action Vibrator with Clitoral Pulse Wave – Lilla

kr.769.00

& Gratis Levering

Vive Yoko Triple Action Vibrator med Clitoral Pulse Wave – Lilla er et innovativt og avanceret legetøj til voksne, som giver en helt unik oplevelse. Det har 3 indbyggede motorer, der leverer intense vibrationer og pulserende bølger, som kan nå de dybeste erogene zoner. Det har 8 forskellige vibrationer og pulsmønstre, som kan udforskes, og det er også helt vandtæt. Dens ergonomiske design gør det let at holde og bruge, og det er lavet af silikone af høj kvalitet, der er sikker og behagelig at røre ved. Dette værktøj til voksne giver en uovertruffen stimulering og øjenåbner for helt nye seksuelle eventyr.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 6197500195522515 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Vive Yoko Triple Action Vibrator med Clitoral Pulse Wave – Lilla er det perfekte valg til kvinder, der søger ekstra stimulation. Denne lilla vibrator har tre forskellige funktioner: vibrator, klitorispulsbølger og sugning, og det er det perfekte valg til dem, der ønsker at opleve intens nydelse. Den er designet med flere hastigheder og vibrationer, der kan styres med en intuitiv knap, så du kan finde den rette stimulerende kombination til dig selv. Den er lavet af et blødt materiale, der er behageligt mod huden, og den er let og kompakt, så den er nem at opbevare og transportere. Vive Yoko Triple Action Vibrator med Clitoral Pulse Wave – Lilla er det perfekte valg til en intens nydelsesoplevelse.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vive Yoko Triple Action Vibrator with Clitoral Pulse Wave – Lilla”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
VIVE Yoko Triple Action Vibrator with Clitoral Pulse Wave - LillaVive Yoko Triple Action Vibrator with Clitoral Pulse Wave – Lilla
kr.769.00

Tilføj til kurv