Vixen Creations Maverick VixSkin Dildo Chocolate 20 cm – Brun

kr.1,195.00

& Gratis Levering

Vixen Creations Maverick VixSkin Dildo Chocolate 20 cm er en lækker og realistisk dildo, der er lavet af et unikt VixSkin materiale, der føles silkeblødt og lækkert. Den er designet med en kurvet form, der er perfekt til dyb penetration og G-spot stimulation. Den har desuden en sugekop, der gør det muligt at bruge den på forskellige overflader. Den kommer i en smuk brun farve og måler 20 cm, så den er perfekt til erfarne brugere.

Tilføj til kurv

Beskrivelse

Vixen Creations Maverick VixSkin Dildo Chocolate 20 cm er et af de mest populære produkter fra Vixen Creations. Denne realistiske dildo har en lækker medium størrelse på 20 cm, og er lavet af 100% bionedbrydeligt VixSkin-silikone. Denne unikke silikone giver dildoen en ultra-realistisk følelse og glatte overflade, som gør den særligt behagelig at bruge. Dildoen har en robust, kurvet form og en stor, glat hoved, der er perfekt til at stimulere G-spot. Denne dildo har en lækker, mørkebrun farve, som giver den et særligt eksklusivt udseende. Denne dildo er designet til at give dig den ultimative leg og glæde.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vixen Creations Maverick VixSkin Dildo Chocolate 20 cm – Brun”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Vixen Creations Maverick VixSkin Dildo Chocolate 20 cm - BrunVixen Creations Maverick VixSkin Dildo Chocolate 20 cm – Brun
kr.1,195.00

Tilføj til kurv