Tilbud!

Vixen Creations Mustang VixSkin Dildo med Sugekop 18 cm – Lysebrun

kr.1,101.00

& Gratis Levering

Vixen Creations Mustang VixSkin Dildo med Sugekop 18 cm er en perfekt løsning til voksne, der ønsker at nyde intens og realistisk stimulering. Denne lysebrune dildo er lavet af VixSkin, et hypoallergenisk, blødt og fleksibelt silikone-materiale, der føles som det ægte. Desuden har denne dildo en stærk sugekop, der gør det muligt at nyde hands-free lege. Med sine 18 cm er denne dildo perfekt til at stimulere de mest følsomme områder.

Tilføj til kurv

Beskrivelse

Vixen Creations Mustang VixSkin Dildo med Sugekop 18 cm – Lysebrun giver dig mulighed for at nyde en realistisk og intens oplevelse med en erotisk og seksuelt stimulerende dildo. Denne vixskin dildo er lavet af et helt unikt materiale, der giver en meget realistisk fornemmelse og har en sugekop, der gør det muligt at bruge den på glatte overflader. Den er 18 cm lang og har en omkreds på ca. 6,5 cm, hvilket giver en behagelig, men dog stor følelse. Den er i en lysebrun farve, der giver den et naturligt udseende og gør den perfekt til dem, der ønsker at have en realistisk oplevelse. Den er 100 % phthalatfri og er let at rengøre. En fremragende vixskin dildo til alle former for seksuel nydelse.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vixen Creations Mustang VixSkin Dildo med Sugekop 18 cm – Lysebrun”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Vixen Creations Mustang VixSkin Dildo med Sugekop 18 cm - LysebrunVixen Creations Mustang VixSkin Dildo med Sugekop 18 cm – Lysebrun
kr.1,101.00

Tilføj til kurv