We-Vibe Melt App-styret Blå Klitoris Stimulator – Mørkeblå

kr.1,095.00

& Gratis Levering

We-Vibe Melt App-styret Blå Klitoris Stimulator er den perfekte måde at tilføje lidt spænding til dit sexliv. Denne mørkeblå stimulator er lavet af silikone, og den er super let at kontrollere via We-Vibe App’en på din smartphone. Den er designet til at give intens og kraftig stimulation af klitoris, så du kan nå nye højder af nydelse. Stimulatoren har 12 vibrationer og seks indbyggede programmer, så du kan skræddersy din oplevelse. Den er både diskret og lydløs, så du kan bruge den, når som helst og hvor som helst.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 6197500195406910 Kategori:

Beskrivelse

Mørkeblå We-Vibe Melt App-styret Blå Klitoris Stimulator er et revolutionerende produkt, som giver dig mulighed for at få den ultimative orgasmeoplevelse. Denne klitoris-stimulator er designet til at give dig intense og særligt fokuserede vibrationer, der er skræddersyet til hvert enkelt stykke af din krop, så du kan opnå intens nydelse. Den er udstyret med en kraftig motor, der leverer kraftige vibrationer, samt en indbygget trådløs teknologi, der gør det muligt for dig at styre stimulationen via en app. Den lette design gør denne stimulator perfekt til rejse, og den er opladelig, så du kan nyde den selv efter lange dage. Denne stimulator er det perfekte produkt til at give dig den ultimative nydelse.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “We-Vibe Melt App-styret Blå Klitoris Stimulator – Mørkeblå”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
We Vibe We-Vibe Melt App-styret Blå Klitoris Stimulator - MørkeblåWe-Vibe Melt App-styret Blå Klitoris Stimulator – Mørkeblå
kr.1,095.00

Tilføj til kurv