Willie City Luxe Super Realistisk Silikone Dildo 20 cm – Nude

kr.349.00

& Gratis Levering

Willie City Luxe Super Realistisk Silikone Dildo 20 cm – Nude er en dejlig dildo lavet af blødt silikone. Den er 20 cm lang og har en realistisk form, som gør den særligt velegnet til at give nydelsesfulde oplevelser. Den er lavet af et glat og holdbart materiale, som er nemt at rengøre og derudover er den super hygiejnisk. Den er ideel for både nybegyndere og øvede, da den har en bred basis og en krumning, der gør den perfekt til at ramme de helt rigtige steder.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 6197500195299268 Kategorier: , , , , , ,

Beskrivelse

Willie City Luxe Super Realistisk Silikone Dildo 20 cm – Nude er den perfekte dildo til voksne. Den er lavet af 100 % silikone, som er både blød og skånsom mod huden. Den har en realistisk look og følelse, så du får den ægte oplevelse. Dildoen har en længde på 20 cm, så der er masser af komfort under brug. Dens form gør det let at placere det i skeden og ryggen, hvilket gør det meget behageligt. Den er også nem at rengøre og kræver minimalt vedligeholdelse. Willie City Luxe Super Realistisk Silikone Dildo 20 cm – Nude er den perfekte dildo til at give dig den ægte følelse og glæde.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Willie City Luxe Super Realistisk Silikone Dildo 20 cm – Nude”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Willie City Luxe Super Realistisk Silikone Dildo 20 cm - NudeWillie City Luxe Super Realistisk Silikone Dildo 20 cm – Nude
kr.349.00

Tilføj til kurv