Willie City Realistic Multispeed Dildo Vibrator 24 cm – Nude

kr.179.00

& Gratis Levering

Willie City Realistic Multispeed Dildo Vibrator 24 cm – Nude er det perfekte produkt til voksne, der søger efter de bedste kønsoplevelser. Det er en banebrydende, 3-i-1 vibrator, der kombinerer en realistisk dildo med en kraftig multihastigheds vibrator. Den er lavet af hudvenligt silikone og er 24 cm lang. Den har også en kraftig motor, der giver mulighed for at vælge mellem 8 forskellige vibrationer, så du kan tilpasse din oplevelse, som du ønsker det. Den er både praktisk og diskret, så du kan nyde din oplevelse i alle tænkelige steder.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 6197500195376390 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Willie City Realistic Multispeed Dildo Vibrator 24 cm – Nude er den perfekte gave til voksne der ønsker at tage deres seksuelle oplevelse til et helt nyt niveau. Den er lavet af blødt, fleksibelt og realistisk materiale og har en realistisk form, der gør det muligt at nyde en fyldig og intens seksuel oplevelse. Den har et elegant og moderne design og er udstyret med en 7-speed vibrator, der giver dig mulighed for at finde den helt rigtige hastighed og intensitet for dig. Den har en 24 cm længde og er ideel til at stimulere alle de vigtigste erogene zoner. Willie City Realistic Multispeed Dildo Vibrator 24 cm – Nude er det perfekte valg til enhver der ønsker at udforske og opleve nye sensuelle grænser.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Willie City Realistic Multispeed Dildo Vibrator 24 cm – Nude”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Willie City Realistic Multispeed Dildo Vibrator 24 cm - NudeWillie City Realistic Multispeed Dildo Vibrator 24 cm – Nude
kr.179.00

Tilføj til kurv