Tilbud!

Willie City Realistisk Silexpan® Dildo med Sugekop 24 cm – Nude

kr.262.00

& Gratis Levering

Willie City Realistisk Silexpan® Dildo med Sugekop 24 cm – Nude er en realistisk dildo lavet af Silexpan®, som er et blødt, fleksibelt materiale, der gør det let for brugeren at opnå en intens og naturlig stimulering. Den har en sugekop på undersiden, der giver mulighed for håndfri nydelse og er 24 cm lang og 5 cm bred, så den er perfekt til at eksperimentere med forskellige stillinger og nye måder at nyde sex på. Den er også både allergivenlig og nem at rengøre.

Tilføj til kurv

Beskrivelse

Willie City Realistisk Silexpan® Dildo med Sugekop 24 cm – Nude er det perfekte valg til dig, der ønsker et realistisk alternativ til en traditionel dildo. Denne dildo er fremstillet af Silexpan®, en unik, silkeblød silikone, der føles ægte mod huden. Denne 24 cm lange dildo har et realistisk udseende med ægte årer og en kraftig sugekop, der gør det let at holde den på plads. Den har også et afrundet hoved og en glat overflade, der gør det lettere og mere behageligt at indføre. Dildoen er også hypoallergen og 100% fri for phthalater og andre skadelige stoffer. Med denne dildo får du en realistisk og behagelig oplevelse.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Willie City Realistisk Silexpan® Dildo med Sugekop 24 cm – Nude”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Willie City Realistisk Silexpan® Dildo med Sugekop 24 cm - NudeWillie City Realistisk Silexpan® Dildo med Sugekop 24 cm – Nude
kr.262.00

Tilføj til kurv