Tilbud!

Anal Fantasy Elite Opladelig Anal Kæde – Sort

kr.360.00

& Gratis Levering

Anal Fantasy Elite Opladelig Anal Kæde – Sort er et luksuriøst og innovative produkt til voksne, der søger en mere intens oplevelse af anal stimulation. Dette smarte produkt består af en silkeblød siliconekæde, som kan oplades via USB, og som har 8 indbyggede vibrationer, der kan vælges og kombineres. Det har en ergonomisk design, der gør det nemt at bruge, og det er ultra-diskret og lydsvagt. Dette produkt er ideelt til at eksperimentere med anal lege og give dig en helt ny erfaring med anal stimulation.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 6197500194374644 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Anal Fantasy Elite Opladelig Anal Kæde – Sort er en komfortabel og sikker måde at udforske den intense spænding af anal stimulation. Med dens luksuriøse design og silkebløde overflade er dette anal-legetøj lavet af medicinsk silikone, der er helt sikker for kroppen. Det er lydløst og diskret og har en opladelig motor, der leverer 10 kraftfulde, justerbare vibrationer. Denne kæde har tre kugler, som er ideel til gradvist at øge nydelsen. Med dens lange, fleksible håndtag kan du indsætte og justere kæden præcist, hvor du vil have det. Det er nemt at bruge og få adgang til, og det er udstyret med en opladelig USB-kabel til bekvem opladning. Anal Fantasy Elite Opladelig Anal Kæde – Sort er det perfekte stykke legetøj til dem, der ønsker at prøve noget nyt og stimulerende. Det er en sjov og spændende måde at udforske anal stimulation og nye niveauer af nydelse.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Anal Fantasy Elite Opladelig Anal Kæde – Sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Anal Fantasy Elite Collection Anal Fantasy Elite Opladelig Anal Kæde - SortAnal Fantasy Elite Opladelig Anal Kæde – Sort
kr.360.00

Tilføj til kurv