Tilbud!

Anal Fantasy Elite Oppustelig Butt Plug – Sort

kr.360.00

& Gratis Levering

Den Anal Fantasy Elite Oppustelig Butt Plug – Sort er det perfekte valg til nybegyndere og erfaren anal-elskere. Pluggen er designet med to separate luftventiler, der gør det muligt at øge størrelsen og pres på pluggen, når den er indsat. Pluggen er lavet af blød og fleksibel silikone, der gør den behagelig at bruge. Med sin sorte farve og glatte overflade, er denne plug et must-have for alle, der ønsker at udforske analstimulation.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 6197500194374646 Kategorier: ,

Beskrivelse

Den Anal Fantasy Elite Oppustelig Butt Plug – Sort er en stor og komfortabel butt plug, der er specielt designet til voksne. Den er lavet af et fleksibelt materiale, som gør den nem at bære og indsætte. Den er udstyret med et oppusteligt hoved, som giver en unik oplevelse af ekstra fylde og stimulering. Pluggen er også udstyret med en luftventil, som gør det muligt at justere størrelsen og fylden. Dens silkebløde overflade og ergonomiske form gør den meget komfortabel at anvende. Pluggen er perfekt til nybegyndere, men også til erfarne brugere, der ønsker at eksperimentere. Den Anal Fantasy Elite Oppustelig Butt Plug – Sort er en unik og spændende måde at udforske anal stimulering på.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Anal Fantasy Elite Oppustelig Butt Plug – Sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Anal Fantasy Elite Collection Anal Fantasy Elite Oppustelig Butt Plug - SortAnal Fantasy Elite Oppustelig Butt Plug – Sort
kr.360.00

Tilføj til kurv