Kink Dual Density Ultraskyn The Perfect Cock Dildo 27 cm – Sort

kr.479.00

& Gratis Levering

Kink Dual Density Ultraskyn The Perfect Cock Dildo er et 27 cm langt dildo designet til at give en følelse af en ægte penis. Den er lavet af blødt, realistisk Ultraskyn materiale med to lag af forskellig tæthed for ekstra stimulation. Den sorte farve gør det til en fremragende mulighed for enhver voksen, der ønsker at tage deres seksuelle oplevelser til næste niveau. Det har en regelmæssig størrelse og en realistisk hoved med høj detalje, hvilket gør det perfekt til både begyndere og erfarne brugere.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 6197500194264557

Beskrivelse

Kink Dual Density Ultraskyn The Perfect Cock Dildo er den perfekte legetøj til voksne. Den er lavet af det nyeste ultraskyn-materiale, som føles dejligt og realistisk. Den har en dual-density-konstruktion, som giver en ekstra fyldig følelse, når den er indsat. Den har en 27 cm længde, som gør det muligt for dig at komme dybt ind og nyde den dejlige følelse. Den har en realistisk form, som efterligner en rigtig penis og en glat overflade. Den kommer i en sort farve, som ville se godt ud i ethvert soveværelse. Det er et perfekt valg for alle, der ønsker en realistisk følelse og en god oplevelse.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kink Dual Density Ultraskyn The Perfect Cock Dildo 27 cm – Sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Doc Johnson Kink Dual Density Ultraskyn The Perfect Cock Dildo 27 cm - SortKink Dual Density Ultraskyn The Perfect Cock Dildo 27 cm – Sort
kr.479.00

Tilføj til kurv