Kink Dual Density Ultraskyn The Really Big Dick Dildo 30 cm – Sort

kr.899.00

& Gratis Levering

Kink Dual Density Ultraskyn The Really Big Dick Dildo 30 cm er et særligt designet dildo til voksne. Det er lavet af Dual Density Ultraskyn, som er en blød, fleksibel og realistisk overflade. Den er 30 cm lang og har et kraftigt sugekopfod, så du kan sætte det fast på glatte overflader. Den har et stort naturtro design med en krumning på overskriften, som giver en ekstra stimulering. Det er den perfekte dildo til intens nydelse.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 6197500194264558 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Kink Dual Density Ultraskyn The Really Big Dick Dildo 30 cm – Sort er et erotisk værktøj, der er skabt for at give enestående nydelse. Det har en stor størrelse på 30 cm, der er beregnet til at give ekstrem fornøjelse. Den fremstilles af det revolutionerende Dual Density Ultraskyn-materiale, som er meget blødt og realistisk. Det er fantastisk til penetration og stimulerer dine mest intime områder på en sikker måde. Det har også en realistisk udformning, der er blevet skabt for at give dig en autentisk oplevelse. Kink Dual Density Ultraskyn The Really Big Dick Dildo 30 cm – Sort er det perfekte valg for dig, der ønsker at udforske dine seksuelle grænser.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kink Dual Density Ultraskyn The Really Big Dick Dildo 30 cm – Sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Doc Johnson Kink Dual Density Ultraskyn The Really Big Dick Dildo 30 cm - SortKink Dual Density Ultraskyn The Really Big Dick Dildo 30 cm – Sort
kr.899.00

Tilføj til kurv