Fifty Shades of Grey Sensation Flickering Tunge Vibrator – Sort

kr.419.00

& Gratis Levering

Den Fifty Shades of Grey Sensation Flickering Tunge Vibrator – Sort er en lille vibrator, der er perfekt til at give dig intense fornemmelser på klitoris og andre følsomme områder. Den har en unik designet tunge, der giver en pirrende fornemmelse, mens den vibrationer stimulerer og masserer de mest sensitive steder. Den er lavet af silkeblødt silikone, der gør den sikker og behagelig at bruge. Den er også vandtæt, så du kan tage den med i brusebadet. Alt i alt er den Fifty Shades of Grey Sensation Flickering Tunge Vibrator en sjov og spændende måde at udforske dine seksuelle fantasier på.

Tilføj til kurv

Varenummer (SKU): 6197500195411401 Kategorier: ,

Beskrivelse

Den Fifty Shades of Grey Sensation Flickering Tunge Vibrator – Sort er den perfekte måde at tage dine seksuelle oplevelser til det næste niveau. Denne tunge vibrator er udstyret med en kraftig motor, der leverer intense vibrationer til at stimulere dig. Den er også udstyret med et fleksibelt hoved, der kan bøje sig for at give dig en dybere penetration og følelse af intimitet. Den er desuden udstyret med en lysende LED-skærm, der giver mulighed for at indstille vibrationerne efter dit ønske. Den er også udstyret med et USB-opladningskabel og et brugervenligt og intuitivt betjeningspanel. Denne Fifty Shades of Grey Sensation Flickering Tunge Vibrator – Sort gør det let at tilføje lidt ekstra krydderi til dine seksuelle oplevelser.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fifty Shades of Grey Sensation Flickering Tunge Vibrator – Sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Fifty Shades of Grey Sensation Flickering Tunge Vibrator - SortFifty Shades of Grey Sensation Flickering Tunge Vibrator – Sort
kr.419.00

Tilføj til kurv