Fifty Shades of Grey Sensation G-Punkts Rabbit Vibrator – Sort

kr.399.00

& Gratis Levering

Den Fifty Shades of Grey Sensation G-Punkt Rabbit Vibrator – Sort er et fremragende sexlegetøj til voksne med et dobbeltformål. Den er udstyret med to vibratorer, der begge kan bruges til en dyb og intens stimulation. Den ene er designet til at give direkte G-punktsstimulering, mens den anden er designet til at give indirekte clitoris-stimulering. Begge vibratorer er kraftige og kan indstilles til forskellige hastigheder og mønstre, så du kan finde den perfekte indstilling til dig. Den er lavet af silkeblød silikone og er 100% vandtæt, så du kan tage den med i brusebadet.

Tilføj til kurv

Beskrivelse

Den Fifty Shades of Grey Sensation G-Punkts Rabbit Vibrator er det perfekte tilbehør til dig, der ønsker at tage dit solosex til det næste niveau. Denne vibrator er fremstillet af silkeblødt, fleksibelt silikone, der giver dig maksimal komfort samtidig med, at den giver dig en intens stimulering. Den har en ergonomisk form, der gør det lettere for dig at finde og stimulering af dit G-punkt, mens den kan rotere og vibrere, så du kan opnå multisensorisk glæde. Denne vibrator har også kraftige motorer, der giver dig kraftige vibrationer, der går dybt for at give dig uovertruffen nydelse. Med sin trådløse fjernbetjening er det også muligt at dele oplevelsen med din partner og skabe magiske øjeblikke.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fifty Shades of Grey Sensation G-Punkts Rabbit Vibrator – Sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbskurv
Fifty Shades of Grey Sensation G-Punkts Rabbit Vibrator - SortFifty Shades of Grey Sensation G-Punkts Rabbit Vibrator – Sort
kr.399.00

Tilføj til kurv